fbpx

Feestjes met familie, vrienden, klasgenootjes… altijd super tof, maar er komt wel heel veel kijken bij de organisatie van de feestjes. Inspiratie zoeken op Instagram, Pinterest… tientallen sites bezoeken om de juiste benodigdheden te vinden… ritjes naar verschillende winkels om alles in huis te halen... zorgen dat je alles op tijd in huis hebt… Heel wat tijd en inspanningen vooraleer het feestje kan starten.  

Dankzij Karo’s Box is dit allemaal verleden tijd en bestel je in enkele kliks een supercool feestje! Karo’s Boxen bevatten telkens uitnodigingen voor de gasten, decoratie, een toffe activiteit waar je zelf geen voorbereiding aan hebt, cadeautje voor de aanwezigen, eten en drinken… allemaal afgestemd op het thema van de box. De thema’s zijn voetbal, discoverwen en smul en zijn tot stand gekomen na vele gesprekken met kinderen tussen 5 en 12 jaar en hun ouders.

Denk jij nog aan een ander thema of wil je graag met mij brainstormen over een mogelijk thema, aarzel dan niet mij te contacteren (Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of 0480/63.74.73) en samen bekijken we wat mogelijk is.