Voor een verjaardagsfeestje van de kids kan het heel leuk zijn je kind erbij te betrekken en hem/haar een tekening te laten maken. Schrijf er de datum, uur, locatie op en kopieer de tekening zoveel keer als dat je genodigden hebt.

Ga je voor een externe locatie, check dan zeker of zij geen uitnodigingen ter beschikking hebben. In De Brigge binnenspeeltuin krijg je bijvoorbeeld een superleuke uitnodiging die je zelf kan invullen en verdelen. Makkelijk toch?

Heel handig zijn ook kant-en-klare uitnodigingen. Zeker als je een bepaald thema voor ogen hebt, kan je online leuke dingen vinden. Check zeker ook mijn webshop als je denkt aan het thema voetbal, beauty, smul, disco, hawaii, griezelen...

          

Je hebt ook heel wat leuke websites waar je zelf een uitnodiging kan ontwerpen. Denk maar aan Tadaaz, Smartphoto...  Voor een communie- of lentefeest is dit wel een fijn idee. Hier hebben wij voor de communie van onze kids een beroep op gedaan. We hadden heel toffe foto’s laten nemen door Marieke van Ma’Foto en hebben deze gebruikt om een coole uitnodiging te maken.

 

Ga je toch liever voor een 100% unieke uitnodiging? Check dan eerst eens in je omgeving of je niemand kent die daarbij kan helpen. Is het antwoord neen, ga dan op zoek naar een designer / graficus. Een wat duurdere optie, maar voor sommige gelegenheden ook echt wel fijn. Voor de geboorte van onze kinderen en bijhorende babyborrel deden wij beroep op Kenneth van Kenmerk, de echtgenoot van een nicht van mijn man.