Wil je graag gestructureerd en snel aan het werk gaan bij het organiseren van een feestje? Maak dan zeker gebruik van een checklist. Geen fan van lijstjes? Geloof me, een checklist voor het organiseren van een kinderfeestje kan echt wel handig zijn. Dit lijkt allemaal zo serieus en ingewikkeld, maar dat is het niet hoor. Afhankelijk van de reden van jouw feest zal je merken dat sommige stappen op 1, 2, 3 klaar zijn en zo kan je lijstje snel afgewerkt zijn. Met mijn checklist (of soms noem ik het ook mijn feestwerkboekje bezorg ik mezelf een beter overzicht en uiteindelijk ook tijdswinst. Hopelijk helpt het ook jou bij het organiseren van een feestje.

Checklist:

 

Het grootste werk is het denkwerk. Eens je weet wat je wilt, gaat alles (vrij) vlot. Ook het budget dat je wenst te besteden, heeft een invloed op jouw keuze(s). Maar met wat creativiteit kom je héél ver en maak je er sowieso een fijn feestje van. Klik gerust op elk item van de checklist en ontdek zo vele nuttige tips. Heb je graag een handig document waar je alles kan bijhouden, klik dan hier om mijn checklist te downloaden.

 

Alles afgevinkt van de checklist? Super, dan ben je helemaal klaar voor het feestje!

 

Ben jij nogal een twijfelaar of heb je niet veel tijd/zin om alles voor te bereiden? Lees dan zeker verder op mijn blog ‘Start to Party for Kids’ en hopelijk doe je hier heel wat feestinspiratie op.