Al eens bij stilgestaan hoeveel feestjes jij in je leven al hebt mee gemaakt? Ik kan de tel niet meer bij houden: verjaardagsfeestjes, trouwfeesten, babyborrels, afscheidsfeestjes op het werk, nieuwjaarsfeesten, house warmings… er zijn oneindig veel redenen om een feestje te organiseren.

‘Een feest’ is dan ook een heel ruim begrip en voor interpretatie vatbaar. De officiële betekenis volgens Van Dale online woordenboek is:

feest (het; o; meervoud: feesten)

1 (plechtige) viering van een belangrijke gebeurtenis of gedenkdag

2 vrolijke bijeenkomst ter viering van een heuglijk feit

 

Uiteraard bepaal je zelf wat een belangrijke gebeurtenis of een heuglijk feit is en hoe ver je gaat in het feestgebeuren. Zelfs een gezellige avond met vrienden vind ik persoonlijk al een feest.

En heb je net als ik kinderen? Dan zal je ongetwijfeld al heel wat feestjes voor hen georganiseerd hebben. Denk maar aan een babyborrel, een communie- of lentefeest, verjaardagsfeestjes, sweet sixtien… Allemaal heel leuk, maar je steekt natuurlijk wel wat tijd en energie in de voorbereiding ervan. En waar moet je de inspiratie blijven halen? Wel, met mijn Start to Party for Kids blog geef ik jullie graag tips & tricks voor het opzetten van een ongelooflijk leuk feestje voor kinderen. Met mijn eigen ervaringen als voornaamste bron hoop ik jullie inspiratie te geven voor een knalfeest en zo te zorgen voor een wereld vol lachende, blije feestgezichtjes 😊

 

Veel leesplezier en zit je met vragen over Start to Party for Kids stuur me dan zeker een berichtje via karolien@karosbox.be.

 

P.S.: Benieuwd naar het gezicht achter de 'Start to Party for Kids' blog? Ontdek het hier.